31 Ekim Kızılca Göleti Çevre Temizliği

Düzenleyen Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü
Etkinlik Türü Diğer (Çevre Temizliği, Geri Dönüşüm)
Etkinlik Yeri Kızılca Göleti
Etkinlik Başlangıç Tarihi 31.10.2018 14:00
Etkinlik Bitiş Tarihi 31.10.2018 16:00
Etkinlik Açıklaması Ankara'nın başkent oluşu münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz etkliğimizde yaptığımız Kızılca Göleti temizliği 80 kişilik ekibimize rağmen yetersiz kalmıştır. Alanda çok sayıda çöpü üzülerek gerimizde bırakmak durumda kaldığımız etkinlikte Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan ve Sayın Danışman Hocamız Prof. Dr. Ramazan Yelken ile birlikte diğer öğrenci topluluklarıyla irtibata geçilip daha kalabalık bir ekiple temizliğin tekrarlanması yönünde karar kılınmıştır.Etkinlik esnasında çöpler plastık, cam ve metal şeklinde sınıflandırılıp torbalara paketlenip geri dönüşüme kazandırılmak üzere geri dönüşüm tesisine aktarılacaktır.

Öğrenci sayısına yetecek şekilde araç ve çöpleri taşımak için kamyonla birlikte 14.00 da Esenboğa Külliyemizden alana harekete geçilip saat 17.30da Külliyeye geri dönüş sağlanacaktır. Etkinliğimize tüm öğrenci toplulukları, personellerimiz, öğrencilerimiz ve değerli öğretim görevlilerimiz davetlidir.