İslam Şehirleri Öğrenci Sempozyumu

Etkinlik Yeri Esenboğa Yerleşkesi A Blok Konferans Salonu
Etkinlik Başlangıç Tarihi 16.03.2022 09:00
Etkinlik Bitiş Tarihi 17.03.2022 17:30
Etkinlik Açıklaması Geçmişten Günümüze İslam Şehirciliğinin Tezahürleri adını taşıyan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan bu sempozyum, İslam şehirlerini çok yönlü olarak ele almak, tartışmak ve izah etmek, özgün bakış açılarını paylaşmak ve bu alana katkı sunmak amacındadır. Bu bağlamda hazırlanacak olan tebliğlerin sempozyuma katkısı önemsenmektedir.

Diğer taraftan sempozyumun amacı, lisans ve lisans üstü öğrencilerinin bağımsız araştırma yapma, bilimsel problemleri, verileri geniş ve derin bir bakış açısı ile inceleyerek yorum yapma, analiz etmeye yönelik gerekli becerileri kazandırmaktır.

2021-2022 Bahar döneminin yüz yüze veya online eğitim durumuna göre sempozyumun yapılışı değişiklik gösterecektir.
Konferans Katılımcıları