TBMM ZİYARETİ

Düzenleyen İstiklâl Topluluğu
Etkinlik Türü Diğer (Kurum Ziyareti)
Etkinlik Yeri Türkiye Büyük Millet Meclisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi 06.05.2024 12:30
Etkinlik Bitiş Tarihi 06.05.2024 17:00
Etkinlik Açıklaması Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İstiklâl Topluluğu olarak kültürel yönden üyelerimize katkı sağlamak, yönetim erkinin yapısının üyelerimize birinci elden aktarımını gerçekleştirmek gibi amaçlarla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretimizde TBMM tarafından görevlendirilmiş olan bir memur bizlere sunum yapacak, ardından da Türkiye Büyük Millet Meclisi gezilecek ve birkaç hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra etkinliğimiz tamamlanacak.

Bu etkinliğimizde üniversitemizden iki adet talebimiz vardır. Birincisi etkinlik afişimizin bir ay boyunca üniversitemizin yerleşkelerinde asılı kalmasıdır. Diğer talebimiz ise bizlere ulaşım desteği sağlanmasıdır. Başka bir talebimiz yoktur.

Not: Bu etkinliğimizi diğer TBMM Ziyareti etkinliğimize katılamayan üyelerimiz için oluşturduk.

Not (2): Bu etkinliğimizi AYBÜ ATASAGUN Topluluğu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıpta Açık Düşünce Topluluğu ile beraber gerçekleştireceğiz. Bu iki topluluk ulaşımlarını kendileri sağlayacaktır.

(Etkinlik Akışı)

1) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Varış