Renklendirme Çalışmaları ( Polis Amca İlkokulu)

Düzenleyen Sanat ve Tasarım Topluluğu
Etkinlik Türü Diğer (Sanat Etkinliği)
Etkinlik Yeri Polis Amca İlkokulu (Altındağ/Ankara)
Etkinlik Başlangıç Tarihi 22.04.2024 08:00
Etkinlik Bitiş Tarihi 23.04.2024 16:00
Etkinlik Açıklaması Dezavantajlı gruplara yönelik renklendirme çalışmalarımız kapsamında Polis Amca İlkokulu'nda duvar/mekan renklendirme etkinliği gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz etkinliğimize boya desteği ve sokak oyunları hususunda T.C. GSB Mamak Gençlik Merkezi destek olmuştur. Ece Arman - Pervin Özen organizasyonu ile düzenlenen "Kızlar Hep Gülsün" projesi kapsamında alınan çocuk ayakkabılar da çocuklara program kapsamında hediye edilecektir. Etkinlik kurumlar arası paydaşlık ile yürütülecek olup programın ana yüklenicisi Sanat ve Tasarım Topluluğudur. Etkinlik başvuruya kapalıdır. Katılımcılar Güzel Sanatlar Fakültesi gönüllü öğrencileri içinden kulüp akademik danışmanınca seçilmiştir.