ÇOCUKLAR OKUR, DÜNYA DEĞİŞİR!

Düzenleyen Ekonomi Kütüphanesi Kulübü
Etkinlik Türü Diğer (SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ.)
Etkinlik Yeri -
Etkinlik Başlangıç Tarihi 24.04.2016 00:00
Etkinlik Bitiş Tarihi 08.05.2016 23:55
Etkinlik Açıklaması Akademik Dayanışma Topluluğu ile Sosyal Etkinlik ve Siyasal Araştırmalar Topluluğu gururla sunar.

Bizler, ne mi yapacağız?

Sizlerden kitap istiyoruz. Seçtiğinizin her bir kitabın içine gönderecek olduğumuz küçük çocuklarımız için sevgi mesajları yazmanızı rica ediyoruz. Kalpten yapacağınız bu kitap seçimleriniz, çocuklarımızın yüreklerini dolduracaktır. Bu kitapları, yüreği, çocukluğu, umudu, geleceği tükenmesin dediğimiz her bir çocuğa ulaştıracağız ve onların hayal etme duygularını yeniden yeşerteceğiz. Savaşın, acının, nefretin ve zulmün içinde oyun oynamalarına göz yummayacağız, onları hayal etmeye, ümitlerini korumaya iteceğiz. Çocuklar okursa, daha güzel bir dünya var olacaktır. Bırakalım hayalleri onlarla olsun.

Kitaplarımız, Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi, Gözenek Köyü, Gözenek Ortaokulu'ndaki, küçük bedenleri, koskaca hayalleri, kocaman yürekleri olan çocuklarımıza gönderilecektir.

*Bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

*Lütfen kitaplarımızı çocuklarımız için özenle seçelim.

*Kitapların içine iletişim adreslerinizi yazabilir ve çocuklarımızın sizlerin yazdığı sevgi mesajına karşılıklarını bizzat kendinden duyabilirsiniz.

*Kitapları yerleşkelerimizdeki kütüphane birimlerimize teslim edebilir veya 6-7 Mayısta gerçekleştirilecek olan 2. Ulusal Sosyal Bilimler Kongresi'ne 1'er kitap ile gelerek elden verebilirsiniz.

*Bizlerle iletişime geçin.

Kübra Kurt:05057175200