Sosyoloji Gençlik Kongresi

Etkinlik Yeri Etlik Doğu Yerleşkesi Konferans Salonu
Etkinlik Başlangıç Tarihi 02.12.2017 08:00
Etkinlik Bitiş Tarihi 02.12.2017 18:00
Etkinlik Açıklaması Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Topluluğu ve Sosyologlar Derneği olarak ülkemizin dört bir yanından gelen Sosyoloji Öğrencilerinin, mezunlarının ve aktif iş sahasında bulunan Sosyologların bir araya gelerek birbirlerine deneyimlerini aktaracakları kongremizde ''Türkiye'de Sosyoloji Eğitimi tartışmaya açılacaktır.'' Sunumda bulunacak öğrencilerin tespit ettikleri problemlerle ilgili çözüm önerilerini tebliğler halinde sunmamaları sağlanacaktır.

Gayemiz ülkemizin dört bir yanından gelen sosyoloji öğrencileri ve sosyologların tanışarak kolektif bir şuur edinmeleri yanı sıra sosyoloji öğrencilerinin eleştirel bakış açısı ile sosyoloji eğitiminin üzerine fikir alışverişinde bulunmalarıdır.

Tüm sosyoloji öğrencileri, sosyologlar ve sosyoloji sevdalılarını kongremize bekliyoruz.
Konferans Katılımcıları

Muammer Yıldız